DET SKA VARA KROMADE ARMBÅGAR

Yess det ska det vara! ;P Helgen har vart så jävla rolig :-) får tacka bästa brudarna Jenny,Elin och Millan för det bland annat, många skratt blev det i alla fall. Bilder kommer i morgon.
Är så lad just nu allt känns så otroligt bra just nu,det är helt sjukt trodde inte jag skulle känna så här men när en dörr stängs så öppnas en annan eller? . Vilka AVEL  det finns alltså hur man orkar att vara sådan det är ju helt otroligt.

denna filmen laddar jag hem just nu


BARA GÖRT!

Hur allt kan går, hur lätt allt, ALLT kan ändra sig bara så där? men bara gört känner jag. Orkar inte tänka tycka och känna längre utan bara gört i stället så löser allt på vägen. kan ju egentligen bara gå åt två håll så varför orka bry sig!.
I dag har jag vart hos Linda Thomasson på kaffe tackar och bockar för det, alltid lika trevligt att träffa henne, ska ut och gå i morgon med henne med. Roligt att få någon med sig för en gång skulle. När jag inte har Tyberg som är med mig och hård tränar mig  längre. annars i kväll blir det att ta ett bad och sen blir det fil mys för hela slanten, systrar i jeans:  andra sommaren :).
Guud känner mig så strässad nu hela tiden. Måste fixa håret me n kan nte göra nåt innan onsdag än då för då får jag min fäg som jag klickat hem. måste sola  och massor med sådana där skit saker. fattar inte varför jag är så orolig för llt sådant.  nej nu blir det ett bad .

SÅ DÄR KAN DET GÅ

Tjennna! dålog på det här med att skriva. mycket har hänt sen sist i alla fall!!!.
men det känns ändå bra efter som nu vet jag allt och behöver inte gå och tänka någonting mer på det. Försöker bli blond nu igen. kännds som det var time för en förändring för mig nu, har beställt hem frisörblekningsmedel, sjukt mycket bättre än det som finns på ica cop m,m just nu ser det ju ut som om någon pissat mig i huvet mer eller mindre, men det är det ju värt för på onsdag blir jag ju blond igen =), huvva vad gött.  Nej nu ska jag ut och gå och i kväll ska jag väll umgås med bästa Linda T ...

FJOLLSPORT

Tjenna i går spela jag fjollsport för fösta eller kanske andra gången i mitt liv,eller första gången som vuxen(minigolf) ..detta på fynd var ingen annan än Henka,J  som kom på skulle ju först bara ta en fika men han övertala mig till att bli med och spela det med han och Digget och Diggets Tjej!. var ju jätte "Roligt" att spela det, domenera självklart banan med titeln " I särklass sämsta på minigolf" det är väll alltid en mirit att ha med sig genom livet. Detta på fynd lär jag inte tästa på i en snar framtid igen! Nej nej nej. I tisdags var jag och bästa Lisa P (med magen) iväg och kolla på Transformers i 3D så sjukt bra var den, rec till alla som funderar på att se den. Nej nu ska snart ut med hunden och sen blir det att gå ut och gå/Springa gjorde inte det i går så nu börjar det kännas lite.



RSS 2.0