William and Katé the royal wedding

Hur vacker var inte katé när hon gifte sig i dag med prins William? Hennes klänning var så otroligt snygg enligt mig. Lite kort släp bara men otroligt fin, Nu är hon princessa Wow man kanske skulle ta och hitta sig en prins själv än dag och bli krönt till princessa själv? Eller var tycker ni mina trogna läsare? Ni har vart dåliga på att komentera nu enn bra tag får börja med det igen tycker jag / Sooooofia

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian

Är verkligen min favorit av Kardashan systrarna! tycker hon är den som är mer jord när ut av dom och vet vad hon vill. Hon är stålt över sin kropp fast alla andra kallar henne FET!. Vilket jag värkligen ser upp till. Tycker att hennes mamma är grymt pinsam som säger att Khlóe förstör deras varumärke efter som hon är så fet! HALLÅ?? vilken planet lever hennes mamma på? Så grymt elak skulle jag vara hon skulle jag må sjukt dåligt över mig själv.  Såå Goooo khlóe

Shopping KÅT

oja det känner jag att jag är just nu!  har klickat hem otroligt mycket snygg nyss från min nya favvo sida 2 par nya skor en kavaj och en veska!.

Alexander wang inspererade skor



2011 /04 -18

Och det är 21+ ute helt jävla underbart! Älskar sommaren så grymt mycket. Alla kläder man kan ha slippa alla jobbiga jackor med mera.  Är helt jävla kåt på festival modet som är just nu! Himla snyggt och lättsamt mode därman kan ha mycket smycken till (LOVE IT).  Älskar sommaren grymt mycket värmen. Ska i väg och shoppa på torsdag och hitta massor med somriga kläder som jag kan ha på mig. Annars blanerar jag och mamma att bila upp till Jokkmokk i sommar igen längtar grymt mycket. Hade så förbanat roligt sist vi åkte upp =D Så nu bär det av igen. På onsdag får jag påsk lov igen härligt ska bara ligga och steka på balkången och bli brun. Att vara brun är också helt Underbart det blir men också på sommaren!, Där har vi en till anledning varför sommaren är bar!.
nj nu ska jag plugga / Sofia

 


20+

ute i dag! om jag mår bra. Älskar att det börjar bli varmt ute, alla fina kläder man kan börja ha på sig nu och slippa ha massor mad jackor på sig wioo, helt lycklig just nu över värmen. Satt ute heladagen i går och sola helt underbart,ska snart i väg till solarit och bränna lite mera så jg blir ordentligt brun. älskar att vara brun finns iget finare än en snygg bränna på någon. Nej nu ska jag spricnga i väg och sola/Soofia

MEN GUNNILAS KUSIN ÄR JU SINGEL!

Haha sitter och skrattar för mig själv just nu!. Tänker på min knäppa vän roliga vän Joakim Hedman från Jokkmokk. Det blir alltid så sjukt fel men roligt när vi skriver med varandra. Dom sjukaste sakerna kommer vi in på! Fattar inte hur vi lyckas med det.
Prata med båda mina mammor i dag och båda frågar om jag gör allt för att lyckas med att likna någon från Irak typ? , AJ den sved haha får sluta sola så kanske dom slutar reta mig?. Fast jag vill inte sluta sola så får någ stå ut med att jag likna er Irakier.
Denna veckan i skolan kommer var slapp.
Måndag sluta jag kl 10, idag kl 10, onsdag, ledig,fredag kl12 hur skönt som hällst.
Planarna för i morgon ska hämta ut mitt hår från rapunzel och fixa och triksa med det. Sen ska jag SOLA, sen funderar jag om det blir ut gång i fredag eller lördag.
/Soofia

Channing Tatum Picture

Ge mig denna mannen är helt galen i HAN!

GUNN RÖNNING

Talar ut om hur det är att bli gammal.
Ja i dag på samhälls kunskapen höll Gunn lextion för oss ungdomar om hur det igentligen är att bli gammal. För er som inte vet vem kära Gunn är så är det min kära "tant" till klass kommpis på hela 38år. Hon förklara för oss i dag att när man börjar närma sig 40 hela år (som för mig är samma sak som att ha besegra canser). Hon förklara att man inte ser lika fin ut i kroppen längre att saker börjar hänga lite på dom mäst obehagliga ställerna man kan tänka sig. Rumpan tappar sin fasta sexiga glans och trillar ner en aning ungeför 10cm i den åldern. Får man ryngkor på rumpan? ja det skulle jag lätt kunna tro att man med får. Så Just nu har jag bestämt mig att jag ska börja tok springa upp och ner för trappen här hemma och grannarn kommar antagligen IDIOT förklara mig ännu än gång tackvare detta. Skyller på Gunn att det är hennes fel att jag har fått panik föör att börja bli gammal. Gunn ska nu denna månaden åka och spruta in något föryngrings medel i ansiktet så att han ska se en aning yngre ut. Hon säger att hon har fått ryngkor och att hon helt klart inte tänker på något vis axeptera detta och börja spruta in botox.! Heja gunn.
Hon förklarar också anledningen att hon själv fårr ålders nåja är för att min och Gunns klass kamrat Pierre aka pär sa att han trodde att hon lätt såg ut som hon vora närmare 45 AJ!. Så nu springer Gunn om kring hemmma och googlar alla möjliga sätt hon komma på för att få sig själv att se ungre ut.
Gunns Mann ska tydligen vara 42 och likna mera än Het kille i 25års åldern och känner att det inte är rättvist att hon ska behöva se gamalut utan att hon måste  göra allt i hennes makt för att se ung ut.  Hon säger med att brösten kommer förlora sin ak så vakra och fylliga form och att dom kommer börja trilla ner dom med( Bild nedanför beskriver det hela). Vilket jag verkligen gör att jag får panik. Mina bröst kanske inte är ak så heta som dom i Playboy är men dom är fasta och fina i alla fall och vill inte att dom ska tappa formen. Så innom dom närmsta åren för jag väll också se till att operera in tegelstenar i brösten så att dom håller formen.



Gunns beskriving på en kvinna i 40 års åldern och Gunns Man




RSS 2.0