NY FRISYR

 Ja  i morgon skaffar jag mig en ny frisyr igen. Härligt fick ju ett present kort av mamma på carma i julklapp så ska utnytja det i morgon och gå dit och klippa mig=). Typ ett år sen jag var hos frisöen så det är nog på tiden nu att jag klipper mig. Dock hatar jag att gå dit för dom klpper alltid håret mycket kortare än vad man ber dom om! ajaj får se hur det blir.

Sen var jag och tog en fika med Linda Holmgren idag fösta gången på ett år typ!  var jätte roligt att träffa henne igen. Sen har hon och Höjsa flyttatsen jag var hos dom sist och dom har fåt det jätte mysigt.  Linda ska fixa mina naglar nån dag så det ska bli ätte roligt att få dom gjorda.

Nej nu ska jag sova ./ Soofia

KISSI STÖRSTA BLOGG HORAN I LANDET

OCH NU ÄR DET BEKRÄFTAT!

Ja vad kan jag säga hon är inte min favorit bloggare och verkligen inte många andras. Hon må ha landet största blogg det får jag  lov att ge henne beröm för att hon lyckats med men inga annat gott finns att säga om denna tjejen altså.

Men nu har det också bekreftats att hon är landets största blogg hora genom att "nån"  eller någon"  har vanadlisera hennes dör genom att skriva (Borgar Hora på dörren och kasstat grisblod) vilket Kissie har blitt mycket uupprörd över och kan värkligen inte förstå varför folk hatar henne så mycket?, Det var ju bara 2 månadersen hon blev eggad av folk i västerås när hon kom dit! Så vad kan stackars Kissie gjort för att folk ska hata henne så mycket? Ja du kissie kanske för att du skriver så mycket elakt på din blogg om folk. där har du fått en liten ledtråd av mig!.



Peta

Whose Skin Are You In? Stop Animal Testing

Sally: suffered for 6 years

GÖR EN SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8336845.ab
Hur i helvete kan man behandla en hud på detta sättet? blir så grymt förbanad när jag läser sånt och dumpa den ute Nej men borde knäcka nacken på sånna människor som gör sånna här saker!. Fyfan säger jag bara. Sen inte bara det så ser hon presis ut som min Torsten skulle nån göra min Torsten illa skulle jag inte tveka att döda den personen.


Nu har julenvart hära

Ja då har julen vart här! Jippi och guud vad gött att den är över! haha =) vist är det roligt med jul men det är altid sån jävlva hysteri över det hela tycker jag=) men kommer lixom aldrig riktigt i från den där hysterin. MEn  julen var riktigt bra än då. Fick en ny platt tång av mamma och ett presentkort på krama så att jag kan gå och kilppa mig =) Så blev super glad över det.

Sen var det juldagen med var ute med Julia och hennes poljkvän från Stockholm han var jätte snäll och ver värkligen roligt att få träffa Julia igen länge sen jag träffa henne. var roligt att träffa många vänner man inte sett på himla länge nu så det var lyckat men islutänden så är det ju samma sak vare år eter år på killigen så inte mycket att se framimot än då haha känner mig så himla negativ just nu så det känns inte alls bra att sitta och skriva om julen när man är så hära "Glad".  nej nnu blir det fika ha det så bra alla /Sooofia

The Twilight saga Eclipse

Bjuder på några härliga bilder från eclipse






VECKANS öGON GOODIS

He Wouldn't Leave You …

Ballar av stål.

Hej alla jag har gått och blivit sjuk kan jag lova känns helt värdelöst nu så här inan jul och allt men ska göra allt för att bli frisk till julafton i alla fall. På jul dagen ska jag någ ut till sammans med Julia Hammarsten ska bli roligt att träffa Julia igen. Ska nu passa på och träffa henne när jag åker ner till Stockholmefter ny år och så måste jag bara träffa Jonna med då. Många måsten känner jag nu men många roliga måsten är det i alla fall.

Sen har jag en nyhet till er alla nu att jag ska färga till baka mitt hår svart nu i morgon orkar inte hålla på att försöka få det ljut igen.Så himla jobbigt enligt mig att hålla på att slinga och så sliter det nåt  så förbannat på håret med.  Men svart är fortfarande skit snyggt enligt mig så det kommer inte häller bli nåt jag ångrar att jag går iaf.

Funderar på vad jag ska köpa får klänning till nyår. Jag vet ju att jag inte kan dra ut på nyår efter som jag har Torsten och han är ju livrädd för raketer så då måste jag ju vara hemma med han under kvällen så han inte blir lika rädd men än då så kan man ju köpa nåt snyggt att ha på sig så man får lite kännsla så ska ju mamma och mormor hålla mig sälskap! så det är väll snällt av dom =).

Ska köpa present till Torsten och mormor i morgon en Boll och några andra leksaker till Torsten mammas gris får ha lite roligt. Mormor har jag igen annig om vad jag ska köpa? Några tipps någon vad man ska köpa till sin mormor?!
 Nej nu ska jag kolla på ballar av stål.
/Soooofia

Learn How to Help Animals

Djurens rättigheter


Tycker alla ska gå in på petas sida och bli medläm där för djurens rättigheter och kämpa för dom. Det är helt gratis och det är för en bara sak kolla in ami här när han sponsrar peta./Soofia

Sofia och lill fredan


Ung & bortskämd

Vad fan är det för problem med föräldrarna i pogramet?  Det är fan som Karolina säger att Hennes daniels och paolinas föräldrar har paktat i hop sig!.
Tim- joel åkte värkligen ut idag han som har förbättrat sig bäst av alla i hela pogramet. Program iden är värkligen jätte bra men utröstningen suger värkligen. Dom borde ha föräldrar som har barn som är skit duktiga ut av sig! Ist för att ha sina egna föräldrar som röstar.  NEj vinner den blonda lilla snorungen pogramet är det värkligen ett skitporam som förlorar all sin mening

Shopping - Paljetter

Nåt som värkligen är snnyggt nu är paljetter och specelt nu till ny år så är det värkligen perfekt att ha nån snygg paljett klänning.


LSD

Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar nu men har haft släkten på besök! Wojwoj säger jag bara. Vist är det roligt med sälkt om man nu har en vanlig svenson familj men det livet lever inte jag och inte min släkt häller. kan börja beskriva min släkt lite Mormor har 7syskon 6systrar och 1 boror nu har  alla 2-3 barn woch alla deras barn har barn! Vilket  inebär att vi är runt 50 st i familjen nu = stor släkt och mmånga bråk och egna åsikter.  Förra gången alla samlades satt det 5 60åringar och sloks med knytnävar. Min kära mormor och hennes systrar starta detta bråk. Sen hennes andra syster söp sig dyngrak och stupa framlänges i baken.

Börjar ni först att min familj inte är som alla andras?

Sen  en av mammas kusiner har låst in sig i ett hus och böja ta droger och vägrar släppa in nån i huset. (Även han som var och hälsa på)

En värgrar svara när nån från släkten ringer och om nån gör det drar hon för draperierna och släcker i huset fall nån skulle vara nära, Så att det ser ut som att ingen är hemma. hälften pratar inte svenska utan bara finska så enda gången vi "tror" att vi förstår vandra är när vi är fulla.
 och detta är bara en bråk del av  vad min släk härre gud säger jag bara men det bästa var när släkten var här var att inan dom skulle åka skulle  alla vara med på kort och mormors syster skrek LE LE LEEEE! men igen lysna men då sa han som låst in sig i huset och börja ta tråger  NEJ alla säger LSD! ist. Hahahah fy fan vad jag och mamma skratta och alla titta på oss och börja as skratta som med och det sluta med att allla satt i sofan och sa LSD!! =).


Svenska Hollywoodfruar Isabel Adrian

Har börat läsa  Isabel Adrian från Svenska Hollywoodfruar! Tycker värkligen om denna bloggen tycker inte Isabell är lika hämsksom hon värka i början när man börja kolla på henne. Nu värklar hon mer jord nära och trevlig!. Hon är igen som man sätter sig på och hon har ett väldigt intresant liv. han kan vinna massor med roliga saker på hennes blogg med. Så titta in på hennes blogg tor inte ni blir besvikna va att ta en titt in dära.


Isabel Adrian är modell, nybliven mamma till Monday-Lily och bor i Hollywood Hills med sambon Steve Angello. Just nu kan du se Isabel i “Svenska Hollywoodfruar” på TV3. Isabel skriver jantebefriat om sitt glamourösa liv i LaLa-land med mode, skönhetsknep, spännande resor och givetvis lyxshopping på YSL och Chanel..

Heat lash curler

Klickade precis hem den här. Den böjer ögonfransarna med hjälp av värme vilket gör att fransarna inte skadas.
Varför inte testa? tror att den är bra? Den finns att köpa på Nelly.se


KINESER OCH MAT!

Ja ibland lyckas värkligen kineserna med mat! idag hämta jag och mamma hem kinamat från resturangen här i kil och jävlar vad gött det var då! Länge sen jag åt kina mat nu. Sen blev det glass,grädde bananer och kålasås! Mumma ibland får man unna sig mycket gått på en dag.

En av mina gamla barndoms kommpisar från Jokkmokk har börjat blogga och denna sidan måsste värkligen kollas in http://grevensbravader.blogg.se/ håller på¨att döö av skratt när jag läser denna! haha Jocke är fan bara för rolig. Saknar värkligen han när jag läser denna blogg.. Här bjuder jag på en bild på idolen han själv. Han har lite utan en egen stil när det kommer till kläder! Mode är inget han bryr sig specelt mycket om han trivs mers som en skoggs mulle. Ta och kolla in hans blog i alla fall om ni vill ha er ett gått skratt.

Ett bra tipps när det kommer till kläder kolla in den här sidan  http://novaqueen.se/ många bloggare som shoppar dära. Vissa gejer faller mig inte vid smaken men några av kläderna dära är riktigt snygga.

Färga håret idag igen blev mycket bättre nu. Fick nästan bort allt av det miss färgade i håret nu så nu är jag hyfsad nöjd. Ser inte ut som att nån har pissa mig i huvet. 
Nej nu blir det film .Soooofia


REKOMENERAR

Värkligen att ni tar en till in på dessa sidor om ni gillar snygga  silver smycken eller bra hår produkter!

Först htta jag denna sidan med Skit snygga silver smycken! Det som är ett stor pluss med denna sidan är att det finns snygga smycken under 100krs lappen vilket är ovanligt men denna sidan värkar rätt stor så kan vara därför som dom har biligare varor. Dom sammarbetar nu med
Nelly.com och deras smycken ser du nu på deras modeller. Har klickat hem detta örhenge därifrån kunde värkligen inte låta bil att kilcka hem dom, Visst är dom grymt snygga?.
www.nisim.se/  Sen rekomenderar jag denna sida om ni vill hitta grymt bra produkter till håret och till huden.  Har klicka hem FAST därifrån ett Shampo som ska få håret att vexa fortare. 2-3 cm var 6vecka. Vilket vore en dröm om det fungka för åter komma om det fungkar eller inte om en månad eller två. Tycker dock att det borde fungka Chic.se rekomenderar ju produkten medså det vore inte bara vara en helt vanlig skit produkt. Vill värkligen ha den produkt som får håret att vexa fortare för vill ha längre hår nu och är villig att tästa allt.


Sovande bäbis

Har en sovande bääbbe i min famn här i sofan Torsten! Han ahr vart riktigt mammis idag. Hr legat och myst och kommit fram och pussat mig och velat vara med mig över allt. Himla mysigt med sånna dagar när man märker att ens hundar (Bäbis) är ekta glada i en. Så nu ligger han har och sover med mig och gnuggar in nosen i en <3.
Nu har jag ny blogg igen va? haha men det ska inte upprepas det oovar jag er alla.. Blogg.se åter kommer ag alltid till på nåt sett. Så det är fan igen ide att sluta blogga här igentligen.

På Lördag kommer några släktingar från finland och hälser på " Jippi "  Nejdå dom ringde i går jag sa att dom var på väg och att dom skulle stanna här i 2-3 dager och sen åka vidare. Det kommer nog bli roligt att ses har väll inte sett dom sen jag var typ 10år så.  Mamma och jag konsta tera förut att undrar om du inte fatta piken med att vi bor i ett annat land? att vi kanske inte vill träffa dom? haha nej då vi bara skoja. På söndag ska jag träffa min älskade Caroline Stål om ag saknat henne ojoj! Ska åka in till Karlstad och äta mat nån stans ta ett glas vin och mys och fira att vi båda fyllt år =). Annars brun utan sol krämen var ätte bra jätte nöjd. Ska lägga upp bild i morgon på före och efter bilder! Har bara vart lat i kväll och inte orka ta några men i alla fall bara så att vi vet det. Måsta fixa bloggens utsende i kväll med fixa och trixa lite haha. Nu får ni alla sova så gått. /Sooofia


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0