STYLE BY TARA!!

Heeej alla i dag gar vart en helt ok dag i skolan! Fick VG på min novell i svenskan i dag. Sen så skulle vi ha retorik i skolan i dag i svenskan med och hålla tal för klassen. När jag kommer till klassen och ska hålla talet så hadde hela klassen blivit akut sjuka! Wooov allt från magsjuka, Canser m,m haha var bara 4 stycken där som kunde hålla tal 2 andra som inte viste att vi skulle ha det haha otur för dom.

Sen har jag också klickat hem lite nya smycken från Style by Tyrail. skit snygga och coool smycken finns det däa för fjuttiga prise med.  bland annat detta cooola arm smycke.  Alla om har lite hippig stil och tycker det är snygg ska defenitift beställa hem detta. Har du mer rock stil fungkar det med. Finns jätte snygga ben smycken med.



BARA FÖR ATT


GESTUZ




3000kr
fattigare blev man nyss har klickat hem en ny skinnJacka från Gestuz nyss! Detta är verkligen den perfeckta skinn jackan enligt mig. Bleeev heet till mig i trasorna när jag såg denna underbara skapelse. Eller vad säger ni är det inte bara för jävla snygg.
Annars i dag så har jag shoppat till mig ett par röda converse alstar skor viket jag älskar. Aldrig något fel med ett par skor för mycket enligt mig. Sen Köpte jag en duches kräm från kings and queens som dofter underbart i vanilj. rekomenderar den värkligenfinns att köpa på Åhlens för 110kr då är den en stor flaska man får också  så den är rätt bilig med så alla fill ha en goo duches kräm så köp den ,köp den.  Nej nu ska jag kolla in biggest Loooser och gotta mig/Sooofia

KLÄDER!

Ja dom kan lätt göra en galen men vill ha så mycket ut av dom! I fredags lev det lite nytt i alla fall En lång klänning i från HM en Pimp hatt (till sommaren), Ett nytt flagg linne för 99kr från Hm skit snyggt, Har klickat hem mer hår från Rapunzel och lite mer kläder från bubbelroom! lägger upp ilder på dom till veckan. sorry för dålig upp date ska li ändring på det till veckan jag LOVAR er det nej nu lir det sova . Xoxox / Sooofia

MINA BARA MINA

Dom här skorna har jag klickat hem rån Nelly.com hhur snygga är inte dom här? Dom kommer bli så jävla perfekta nu till våren. Längtar så jävla mycket tills isen är borta så jag kan ta dom till skolan vrje dag. Kommer att anvanda dom flitigt.

RINGAR! STORA RINGAR





Om jag älskar dom ! ett måste nu till sommaren =) hitta precis den här super snygga stora blom ringen på  http://www.chique.se kolla in deras saker dom har 70% REA där nu så jag klicka hem ringen och ett armband.
Köpte Ny TV i går en 40 tums skit nöjd med den och mamma med haha =D.  Nej nu ska ag upp till tamaras /Soofia

6 VECKOR

Tills nästa lov! har ju total missat mitt lov jag! efter som jag har legat sjuk i en hel jävla vecka, Totalt jävla värdelöst om ni frågar mig. Så om 6 veckor får jag påsk lov i alla fall =D då funderar jag på fall man inte skulle åka över till england och shoppa ska vara grymt fin i england under aprill månad så skulle verkligen vilja vara där då. Idag har jag färgat håret igen, fått en fin svrt färg igen och snart ska jag klippa mamma =D. Börja titta på den nya versionen av V på datorn grymt bra! Den rekomenderar jag till er alla.

RSS 2.0