SOLNING MED CARRO KOTTEN

Hej Hej
Nyss kommit hem från solariet, har vart där och sola med Carro Tyberg. Carro och jag har kommit överens om att vi ska börja träna till smmmans nu så i morgon ska vi gå ner till fryken på kvällen över gamla runnevål ärligt och på vägen upp mot kil igen ska vi gå hela vägen upp för backarna och göra knäböj! FYFAN vad vi ska ha ont på onsdag men då har vi inga ursäkter att komma med utan då är det bara att ta sig och på ett nytt tränings pass och SOLA så att vi får snygga kroppar med stekiga brännor Hahaha. 
Nej sitter och dricker blåbers soppa, älskar blåbersåppa så jälva nyttigt och bra. inne håller bara mella 25- 45 karolier beroende på vilket märke du använder. Rekomenderar jag till alla som tränar och villl gå ner i vikt att använda.
I morgon har ag mitt sista matte prov, närvös Ja! men det1 kommer säkert att gå bra och på fredag gör jag mitt sista svsnska prov och sista provet i skolan.  I morgon får jag nog hem min Chanel skarf som jag bestält hem (DYR) men jag älskar CHANEL så det är dte värt . nej nu blir det att sova / Soofia


DOLL!, DONT BE A BORING BITCH

Hej alla nu är jag klar med alla prov i engelskan och i Samhells kunskapen, Vilket är så förbannat underbart. På tisdag har jag min sista tänta i Matten och min sista täntai svenska på frredag sen är skolan äntligen klar. Vilket man inte kan klaga över precis.
I Går var jag ute med Bäste Tomas som jag inte har träffat eller umgåtts med på säkert två år. Det avr skit roligt att träffa han tog en grogg med hem hemma hos Sebban, Sätt hemma hos Sebban helt själv först han och Jag För sebban var och ragga små tjejor sen kom han hem med två ut av dom och då drog jag och Tomas ut med Kalle,Matis, Tobbe , Rockmyr och Hed. Tog n¨ågra varv på kil och härja. Sen blev det Hem och sussa kudden och sova. Vakna kl 12:00 i dag Heeet sjuukt har inte sovit så länge på år och dar typ känns det som
men könt som fan i alla fall. I dag har jag inte gjort ett dret typ förutom att plugga matte, MATTE på en LÖRDAG skjut mig för fan! Vad håller jag på med haaha nej då men måste värkligen fixa det sista provet nu så att jag blir godkännd.  Har solat med aldrig fel .  Aja menigslöst inlägg i dag nu ska jag sova /Soofia


SOMMMAR SOMMAR SOMMAR.

Sorry alla att jag inte bloggat på ett tag igen., Har vart suk och är väll det än men nu tar jag tag i det igen då. I morgon ska jag ha prov EU, Bläää fy bubblan vad tråkigt det är. Kan komma på 1000 andra saker jag häldre skulle kunna göra en att plugga på EU. Har en sådan längtan eftr att åka till London nu, Staden jag älskar den. Finns det nåt annat ställe men kan må så bra på? det är så vslapnat  där på något sätt, Mode ja Modet är helt GALIT and I love it.
sen ska jag och mamma åka till Jokkmokk i sommar med i 14 dagar längtar som fan har inte vart hemma på två år! SJUKT läng altså ska blir så roligt att få träffa min familj och goda vänner. 
Nej nu bjuder jag på lite roliga bilder för nu sk ajag plugga . / Soooofa


PRESIDENT OBAMA AKA SUPERMAN??

Detta är en historisk dag! den andra maj 2011 kommer för alltid att vara den dagen man tog ett stort steg mot segern mot terrorismen. I dagär dagen Osama bin ladin blev dödad på årder ab presedent Obama. Om jag älskar obama i dag han har gjortnågonting så under bart. Han kommer garanterat att bli omvald nu efter att han har lyckas med detta. I LOVE OBAMA, tack för att du skyddar oss mot terrorismen.

RSS 2.0